Fakirblog, 22 Ekim 2017

5 Harfli Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

resimli kelime bulmaca

Resimli kelime bulmaca oyunu bazen ciddi anlamda takılmalara neden oluyor. Telefonun başında ne yapacağını bilmez bir halde kalmanız durumunda sizi bu sıkıntıdan kurtarmak için hazırladığımız cevaplarımıza göz atabilirsiniz. Oldukça zor olan bu oyunu hızlı bir şekilde atlatmak ve yeni cevaplara ulaşmak için farklı olan seçeneklere rahatlıkla göz atabilirsiniz. Genel olarak resimli kelime bulmaca oyununda takılan insanların yorumlarına göz attığımız üç gün veya daha uzun süre boyunca aynı soruda takılan insanlar olduğunu görmekte mümkün oluyor. Böylesine bir sorun yaşamamak ve rahatlıkla takıldığınız sorulara cevap bulabilmek için sizlere hazırladığımız cevaplara rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

5 Harfli Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

  1. Virgül, makas, bıçak, kek Cevap: Kesme
  2. Orman, kitaplar, alfabe, sarışın kadın Cevap: Kalın
  3. Bateri, kalp atışı, davul, dans etekli kadın Cevap: Ritim
  4. İlaç şişeleri, selfie çeken kızlar, cosmopolitan dergi, tencelereler Cevap: Kapak
  5. Patlak lastik, patlak lastik, patlayan balon, patlamıi futbol topu Cevap: Patlak
  6. Takvim, sebze ve meyveler, manav tezgahı, takvim Cevap: Pazar
  7. Madeni para, kablolar, kızıl saçlı kadın, cezve Cevap: Bakır
  8. Çizgi, araba, duble yol, mezura Cevap: Şerit
  9. Siyah araba, formula arabası, Moto GP, yol Cevap: Viraj
  10. Yedek oyuncular, yedek kulübesi, araba parçaları, askerler Cevap: Yedek
  11. Kraker, kulak temizleme, krakerler, karides Cevap: Çubuk
  12. Tütün sigara, sarma, geri sarma, sarma tatlı Cevap: Sarma
  13. Yargıç, papaz, ODTÜ mezunları, Cübbeli Ahmet Hoca Cevap: Cüppe
  14. Mumlar ve tütsü, kayıklar, kayık, tütsü kayığı Cevap: Kayık
  15. Göz yaşartıcı gaz atan polis, karabiber, kırmızı biber ısıran kadın, biber gazlı Taksim gezi parkı Cevap: Biber
  16. Yarış arabası pilotu, F1 pilotu, pilot kalem, savaş uçağı pilotu Cevap: Pilot
  17. Tekerlek izi, duvar kağıdı, kara kalem çalışması, parke Cevap: Desen
  18. Bilyeler, cam bilye, metal bilyeler, metal bilye Cevap: Bilye
  19. Veri tablosu, tablo, tablo, excell tablosu Cevap: Tablo
  20. Sandık, kumla oynayan çocuk, ekmek fırını, iskelet Cevap: Kürek
  21. Şahin araba, şahin, şahin, şahin araba Cevap: Şahin
  22. Kafasında ampul olan adam, kafasında ampul tutan adam, soru işareti, elinde ampul tutan adam Cevap: Fikir
  1. Tablolar, Et ve satır, köfte tabağı, mektup ve yüzükler Cevap: Satır
  2. Korkmuş kız, korkunç palyaço, korkunç kız çocuğu, kanlı el izleri Cevap: Korku
  3. Oynayan adamlar, Da Vinci Şifresi kitabı, Elif Şafak’ın aşk kitabı, renkli kıyafetli oynayan kadınlar Cevap: Roman
  4. Yanan lastikler, lastik yakan araba, Kızılderililer, mutluluk çubuğu tüttüren Kızılderili Cevap: Duman
  5. Cep telefonu ve dünya, çekirge, salyangoz, radyo Cevap: Anten
  6. Sunucu ve kamera, düşen elma, fotoğraf stüdyosu, fotoğraf stüdyosu Cevap: Çekim
  7. Patalmış mısır, Mısır pramitleri, Sfenks, mısır koçanları Cevap: Mısır
  8. Karga, Karga başı, karga burnu, kapalı karga burnu Cevap: Karga
  9. Kare, manzaralı kıyıda ev, sahil, çerçeve Cevap: Kenar
  10. Bagaj arabası, bagajlı araba, araba bagajı, seyahat çantası Cevap: Bagaj
  11. Şeker helva, pamuk şekeri, ufak şekerler, renkli şekerler Cevap: Şeker
  12. Güneş enerji paneli, elektirk paneli, telefon paneli, güneş panelleri Cevap: Panel
  13. Bilboard, tenis oynayan adam, masa tenisi oynayan kadın, reklam panosu Cevap: Raket
  14. Kelepçeli zincir, parmaklıklar arasında insan, kaynakçı, ıspanak Cevap: Demir
  15. Nişanlanan çiftler, askeri madalya, askeri nişan, nişan alan asker Cevap: Nişan
  16. Satranç, satranç tahtası, satranç piyonu, piyonlar Cevabı: Piyon
  17. Salyangoz, sıkışık trafik, yaşlı iki insan, yürüme sandalyesi Cevap: Yavaş
  18. Bizim yağ, filiz makarna, marlboro, eti ekmek Cevap: Paket
  19. Tekne, uçan balonlar, gaz kaçıran adam, denize indirilen tekne Cevap: Salma
  20. Spor ayakkabı, Boğaziçi köprüsü, meyve yediren kadın, boğazlı kazağını tutan kadın Cevap: Boğaz
  21. Fotoğraf albümü, şarkı cdsi, cd albüm, fotoğraf albümü Cevap: Albüm
  22. Yemek sofrası, yemek takımı, Atatürk yemek masasında, yemek dolu masa Cevap: Sofra
  1. Alışveriş arabası, maket araba, el arabası, atlı araba Cevap: Araba
  2. Mercanlar, renkli deniz bitkiler, deniz altı bitkileri, ada Cevap: Resif
  3. Lastik yakan F1 aracı, babasını öpen çocuk, araba tekerliği, gülen mavi gözlü bebek Cevap: Yanak
  4. Sirk, gece kampı, Kızılderililer, Kızılay çadırları Cevap: Çadır
  5. Kahve fincanı, sörf yapan adam, banyo yapan kadın, biralar Cevap: Köpük
  6. Su içen sincap, çorba tutan eller, su içen çocuk, sigara içen adam Cevap: İçmek
  7. Kapıkule sınır kapısı, asansöt 3 kişiliktir tabelası, 90 hız limiti tabelası, Şanlıurfa haritası Cevap: Sınır
  8. İş makinası, eşli buz pateni, makarna, jimnastikçi Cevap: Burgu

Eğer sizin de resimli kelime bulmaca oyunu ile ilgili cevaplandıramadığınız yeni sorular bulunuyorsa yorum yazarak belirtmeniz yeterli olacaktır.

 

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz