Fakirblog, 24 Şubat 2017

Trivia Crack Oyunu Cevapları

Son zamanlarda bütün arkadaşlarımın önerdiği Trivia Crack oyununu dün merakıma yenilip indirdim. Oyunun en güzel yanı arkadaşlarınla oynayabilmen. Klasik, sıkıcı bilgi yarışmalarından değil, eğlenceli soruları var. Bilim, Coğrafya, Tarih, Spor, Sanat, Eğlence kategorilerinden seçilen sorularla arkadaşlarınızla veya rastgele oyuncularla yarışabilirsiniz. Haftalık oluşturulan sıralamalarla arkadaşlarınızın başarısını görebilirsiniz. Bu oyun 20’den fazla dil seçeneği sunuyor. Oyun oynarken rakiplerinizle mesajlaşabilirsiniz. Koleksiyon kartları biriktirebilir, seviyeleri atlayabilirsiniz. Kendi sorularınızı oluşturup soru havuzuna katkıda bulunabilirsiniz. Önerilen soruları da değerlendirebilirsiniz.

Oyun benden bağımlılık yaptı, en sevdiğim özelliği eğlenirken yeni bilgiler öğrenmem. En zorlayıcı kategoriler Tarih ve Spor gibi gözüküyor. Bizde elimizden geldiğince cevapları sizinle paylaşacağız.

Trivia Crack

Trivia Crack Oyunu Cevapları

1- Dünyanın en uzun boylu insanı kimdir ?

  • Chandra Bahadur Dangi
  • Robert Wadlow
  • Sultan Kösen
  • Mehmet Özyürek

CEVAP: Sultan Kösen

2- Hangi iki insan arabayı icat etti ?

  • Robert E. Kahn ve Vint Cerf
  • Thomas Edison ve Gottlieb Daimler
  • Tom Kilburn ve Freddie Williams
  • Karl F. Benz ve Gottlieb Daimler

CEVAP: Karl F. Benz ve Gottlieb Daimler

3- Hangisi psikolojik bir rahatsızlıktır ?

  • Şizofreni
  • Anemi
  • Sinüzit
  • Lösemi

CEVAP: Şizofreni

4-  2.Dünya Savaşı’ nda hangi ülke panzer isimli tanklarına güveniyordu ?

  • ABD
  • Rusya
  • Almanya
  • Büyük Britanya

CEVAP: Almanya

5- Kama Nehri hangi ülkededir ?

  • Rusya
  • Romanya
  • Polonya
  • İran

CEVAP: Rusya

6- Hangi filmin imbd puanı daha yüksektir ?

  • Ölümcül Deney
  • Fabrika Çıkışı
  • Avatar
  • Çığlık

CEVAP: Avatar

7- Aşağıdakilerden hangisi çekinik gen ile taşınır ?

  • Yeşil Göz
  • Ayrık kulak memesi
  • Kahverengi saç
  • Koyu renk göz

CEVAP: Yeşil göz

8- Hangi ülkenin İsveç ile sınırı vardır ?

  • Norveç
  • Polonya
  • Almanya
  • Rusya

CEVAP: Norveç

9- Danny Boyle hangi filmiyle en iyi yönetmen Oscarını almıştır ?

  • Trainspotting
  • 28 gün sonra
  • Milyoner
  • 127 saat

CEVAP: Milyoner

10- 2009 yılında dünyada en yüksek gişe hasılatı kazanan film hangisidir ?

  • Titanic
  • The Avengers
  • Avatar
  • Independence Day

CEVAP: Avatar

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz