Fakirblog, 24 Ocak 2001

Yeni Resimli Kelime Bulmaca 5 Harfli Cevaplar

resimli kelime bulmaca

Daha öncesinde resimli kelime bulmaca oyunu 5 harfli cevapları belirtmiştik. Yazımıza devam ederek yeni cevaplar hakkında bilgi sahibi olmanızı amaçladık. Bu oyunun ne kadar zor ve ne kadar sinir bozucu bir hal alabileceğini malumunuzdur. O sebepten Resimli Kelime Bulmaca oyunu oynarken kafanıza takılan yer olduğu gibi cevaplaması kolay olmayan sorulara da buradan yorum yaparak çıkmaza düşen insanlara yardımcı olabilirsiniz. Şimdi daha önceden bir kısmına kadar değindiğimiz resimli kelime bulmaca oyununda kalan cevaplara sizler için yer vermek istedik.

  1. Serçe, kırmızı serçe arabası, siyah serçe arabası, dala konan kuş Cevap: Serçe
  2. Tank, kutu taşıma aracı, makyaj, dalgıçlar Cevap: Palet
  3. Tarihi bina, istatistik grafiği, excel tablosu, Anıtkabir Cevap: Sütun
  4. Tüy, gelinlik, bulutlar, süt Cevap: Beyaz
  5. Balık, dalmaçyalı köpek, inekler, kelebek Cevap: Benek
  6. Motosiklet, motosiklet önü, bisiklet, bisiklet önü Cevap: Gidon
  7. Dna sarmalı, deney tüpleri, tahtada formüller, teleskop Cevap: Bilim
  8. Çocuğunu öpen anne, kadını sırtına alan adam, 4 kişilik aile, gülen kadın Cevap:Mutlu
  9. Akrobat, deniz taşları, jimnastik yapan kız, terazi Cevap: Denge
  10. Büyük ayı yıldız grubu, küçük alet çantası, büyük alet çantası, formalı çocuklar Cevap: Takım
  11. Yargıç tokmağı, çalgı çalan adam, kanun çalgısı, tokmak ve kitaplar Cevap: Kanun
  12. Gazete basımı, iş kadını ve patronu, iş adamı ve patronları, kalp desenli patates Cevap: Baskı
  13. Eski kahvehane, kahve fincanı, kakao taneleri, sütlü kahve Cevap: Kahve
  14. İplik, tel toplar, şarap sürahisi ve kadehi, ipli toplar Cevap: Sicim
  15. Diş ağrısı çeken kadın, yaralı dirsek, bozulmuş elma, dişçi aleti Cevap: Çürük
  16. Soğanlar, 3 yapraklı yonca, pembe çiçek, çam kozalak Cevap: Bitki
  17. İnsan evrimi gösteren resim, Charles Darwin, Evrim ağacı, eşeyli üreme grafiği Cevap: Evrim
  18. Araba, tahtalar, sütun, ABD haritası Cevap: Plaka
  19. Geri dönüşüm işareti, kare, çember, elde tutulan ağaç Cevap: Çevre
  20. Sörf tahtaları, tahta kaşıklar, yeşil yazı tahtası, doğrama tahtası Cevap: Tahta
  21. Kırık demir parmaklıklar, ışıklı helikopter, tahta ve oklar, su sızdıran boru Cevap: Kaçak
  1. Dünya küresi, yumurtalar, cevizler, deniz kabuğu ve inci Cevap: Kabuk
  2. Ekmek, uzun ekmek, tavuk butları, bateri Cevap: Baget
  3. Denizde ışık, orman, bulutların arakasında güneş, araba far ışığı Cevap: Hüzme
  4. Kovboy, etekli İskoçlar, 4 kız var, etekli 3 kız Cevap: Ekose
  5. Taramalı tüfek, beyaz şeritli şapka, siyah beyaz ayakkabı, Marlon Brando Cevap: Mafya
  6. Ağızdan ilaç alan çocuk, göğsünü tutan adam, boğazını tutan kadın, tüple ilaç alan kız Cevap: Astım
  7. Hesap makinesi, krei kartı ekstresi, abaküs, 2+2=4 işlemi Cevap: Hesap
  8. Buzdolabı, hapşıran kadın, kalorifer ayar düğmesi, limonata Cevap: Soğuk
  9. Kaval (yada Ney), gitarlar, trompet, davullar Cevap: Çalgı
  10. Deniz, taş köprü, yeşil kıyafetli adam, mavi elbiseli kadın Cevap: Kemer
  11. Pastırma, bağıran çocuk, bağıran adam, sinir hücresi Cevap: Sinir
  12. Taşıma racı, tren koltukları, yolcu vagonu – tren, yük vagonu Cevap: Vagon
  13. Salata, madeni eski para, heykel, pizza Cevap: Sezar
  14. Uçak havalanırken, F1 aracı, tavuk kanatları, futbol taktik tahtası Cevap: Kanat
  15. Sakallı elinde tüy olan adam, sahne numarası tahtası, röportaj, oskar heykeli Cevap: Aktör
  16. Sarışın kadın, zenci gülen bebek, uzak doğulu yaşlı kasketli gözlüklü adam, kızıl saçlı gözlüklü gülen kız Cevap: İnsan
  17. Scooter, yat, hızlı tren, mavi yarış arabası Cevap: Taşıt
  18. Diş protezi, asma köprü, güreşçiler, metal ve teller Cevap: Köprü
  19. Karne ve üzgün çocuk, çatlamış cam, alçılı ayak, devasa bir bacağı yarım sandalye Cevap: Kırık
  20. Sarma, dolma kalem, kırmızı ve yeşil biber dolması, pişmiş hindi yada tavuk Cevap: Dolma
  21. Gri renkli kaya, bakır işleme tepsi, altın paralar, yeşil soda şişeleri Cevap: Maden
  22. Oto teybi, bir sürü metal şey, tamamen parçalanmış araba, keman çalan kız Cevap: Parça
  23. Çiğdem – çekirdek, gevrek – simit, zeytin ve zeytin yağı, saat kulesi Cevap: İzmir
  24. Balerin bacakları, vida gibi birşey, bisiklet önü, kırmızı ayakkabı Cevap: Pabuç
  25. Yol işaret levhası, vücut body çalışan adam, Mısır pramitleri, mavi balıklar turuncu balığı kovalıyor Cevap: Üçgen
  1. Boya ve tamir yapılan araba, suratına pet şişe geçiren adam, V for Vendetta maskeli insanlar, gözlerine salatalık koymuş yüzünde maske yapmış kadın Cevap: Maske
  2. 93/1 yazılı asker fotosu, yeşil elektronik kart, ampul ve pil bağlantısı çizimi, Türk bayrağı silah ve asker yemin töreni Cevap: Devre
  3. Restoran, ağaçlar ve yol, kırmızı sundurmalı ev, üçgen şeklinde çadır Cevap: Tente
  4. Gramafon, eski kamyonet, hurda kamyonet, çok eski gramafon Cevap: Pikap

Eğer resimli kelime bulmaca oyununda 5 harfli aklınıza takılan başka cevaplar ve sorular yer alıyorsa lütfen yorum kısmından bize iletiniz bizler de size bu konuda geri dönüş yapalım.

 

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz